Castle RockThe Plot Against America   В епохата на най-голямата

...
Castle RockThe Plot Against America   В епохата на най-голямата
Коментари Харесай

В надпревара с времето в нов трилър по Epic Drama - МАНХАТЪН

Castle RockThe Plot Against America
 
В епохата на най-голямата конкуренция в историята на науката – задачата да се построи най-мощната атомна бомба - „ Манхатън “ наблюдава опитите на група блестящи, учени в Лос Аламос, Ню Мексико, и техните фамилии да оцелеят в свят, изпълнен с секрети и неистини.  

Продукция на Lionsgate Television, сериалът дебютира на 25 февруари, четвъртък в 22:45 часа по Epic Drama в Централна и източна Европа. “Манхатън ” е написан и основан от Сам Шоу (Castle Rock, Masters of Sex) в партньорство с отличения с „ Еми “ режисьор Томас Шлами (The West Wing, The Plot Against America).
Изпълнен със тайнственост и напрежение, “Манхатън ” се развива през 1940-те в град, чието битие е „ поверително “. Франк Уинтър (в ролята Джон Бенджамин Хики, Transformers, Flags of Our Fathers, The Good Wife) и екипът му са наети да работят по план, за който самите те не знаят нищо. Пристигайки на „ Хълма “ – видимо населено място за фамилии от междинната класа в пустинята на Ню Мексико, те стартират да усещат, че това не е елементарна задача.

Франк Уинтър (в ролята Джон Бенджамин Хики, Transformers , Flags of Our Fathers , The Good Wife ) и екипът му са наети да работят по план, за който самите те не знаят нищо.
Оказва се, че обитават градче с най-високата централизация на гении в света, което обаче не е обозначено на картата – място, където хората са разкъсвани сред професионалните си отговорности и моралните си устои, съпрузи крият истината едни от други, военни прикриват информация от учените, които сякаш пазят, а самите учени не споделят работата си между тях.
“Манхатън ” демонстрира първите „ атомни “ фамилии и по какъв начин те се придвижват в политическото минно поле на Лос Аламос, Ню Мексико.

Чарли Айзъкс – в ролята Ашли Зукерман (Designated Survivor, Succession), е вундеркинд, натрапен за директен съперник на Франк Уинтър, който става толкоз ловък в заблудите, колкото в математиката, до момента в който брачната половинка му Аби Айзъкс – в ролята Рейчъл Броснахан (House of Cards, ) се обрисува като непредвиден водач измежду „ степфордските съпруги “ на учените в градчето.

Аби Айзъкс – в ролята Рейчъл Броснахан ( House of Cards , ) се обрисува като непредвиден водач измежду съпругите на учените в Лос Аламос, Ню Мексико.
Съпругата на Франк Уинтър, Лиза Уинтър (в ролята Оливия Уилямс от сериала Counterpart, и филмите The Ghost Writer и The Father с Антъни Хопкинс) – самата тя откривател – ботаник, която се е отказала от кариерата си, с цел да се пресели в пустинята със брачна половинка си и 17-годишната им вироглава щерка Кали, стартира да открива притеснителни промени в околната среда.

Лиза Уинтър (в ролята актрисата Оливия Уилямс, позната от сериала Counterpart и филмите The Ghost Writer и The Father с Антъни Хопкинс) – самата тя откривател – ботаник, стартира да открива притеснителни промени в околната среда.
 
Амбициозният английски академик Пол Кросли – в ролята Хари Лойд от сериалите Counterpart и Game of Thrones и кино лентата The Theory of Everything с Еди Редмейн - се възползва от всяка опция да се издигне, даже за сметка на индивида, който го довежда в Манхатън – Франк Уинтър.   Хелън Принс (Westworld, The Leftovers) е една от дребното дами – учени, участващи в плана, която по този начин и си остава цялостна мистерия за сътрудниците си. Сид Лиао артистът Еди Шийн (Westword, The Man in the High Castle) пък е единственият от азиатски генезис. Именно неговият сюжет ще ви подсети най-ясно, че целият свят е във война, а задачата на „ Манхатън “ е на живот и гибел. Точно той ще ви накара едвам да дочакате втори епизод на 4-ти март.
Хелън Принс (Westworld, The Leftovers) е една от дребното дами – учени, участващи в плана, която по този начин и си остава цялостна мистерия за сътрудниците си.
Сид Лиао – артистът Еди Шийн (Westword, The Man in the High Castle) пък е единственият от азиатски генезис. Именно неговият сюжет ще ви подсети най-ясно, че целият свят е във война, а задачата на „ Манхатън “ е на живот и гибел. Точно той ще ви накара едвам да дочакате втори епизод на 4-ти март.
„ Манхатън “ дебютира по Epic Drama на 25 февруари в 22:45 часа и ще се излъчва всеки четвъртък по това време с повтаряне в неделя в 23:55 часа.


Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.
Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, както и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
За цялостната стратегия на канала следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР